Boller i karry

Boller i karry er en af de mest populære retter i danmark. En af de retter som sagtens kan opbevares et par døgn i køleskabet uden at miste smag.

Rør ingredienserne til farsen sammen og lad det trække i 30 min, i køleskabet.

Bring en gryde vand i kog og kom lidt salt i vandet. Dyp en ske i vandet. Tag herefter en klump fars op i håndfladen med skeen og form den i håndfladen til en kødbolle, som kommes i vandet. Fortsæt til farsen er brugt op. Kog bollerne i ca. 6 min. Kom dem op i en sigte og lad dem dryppe af.

Svits løg og karry i olie i en gryde. Kom bouillon og kokosmælk i og kog det sammen i ca. 5 min.

Udrør majs stivelsen i lidt koldt vand og rør det i. Kog saucen kort igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.

Kom kødbollerne i saucen og varm den kort igennem.