Bøf med løg

En herreret! - nyd gerne en pilsner eller 2 til... - eller måske også et spejlæg, eller to..

Fordel farsen i 2-3 lige store klumper.

Form bøffene og lig dem til side.

Skær løget i skiver og smelt smørret på panden.

Når smørret er gyldenbrun kom bøfferne på panden sammen med løget og steg sammen - krydr med salt og peber.<

Smelt en klump smør i en gryde ved svag varme, rør derefter melet i og skru op for varmen. Tilsæt mælken under omrøring til den ønskede konsistends er opnået og juster farven med madkuløren.

Når bøfferne er færdigstegt og løgene er gyldenbrune tag dem af panden og lig dem i et fad, fordel løgene over bøfferne.

Kog panden af i en lille smule vand og tilsæt den derefter til sovsen. Smag sovsen til med salt og peber.

Serveres med hvide kartofler.

Tips: Kan sagtens serveres med spejlæg og/eller rødbeder til - eller endda grønne ærter.