Del hanen i 2 eller 4 stykker, og læg resten halvdel i fryseren. Knus hvidløget og bland det med honningen og saltet, samt lidt friskkværnet sort peber. Lig hanen på en rist lige over midten i ovnen.

Rens løget og guleroden og skyl persillen. Skær grøntsagerne i mellemstore stykker, samt vrid persillen i mindre bundter. Lig det hele i et ildfast fad med ca. 2 dl. vand i bunden.

Stil det ildfaste fad i ovnen, lige under hanen, således at den drypper lige ned i fadet.

Steg hanen ved 200° i ca. 45 min. Tag hanen ud, og pak den ind i sølvpapir, og lad den trække.

Hæld det resterende vand fra det ildfaste fad, sammen med grøntsagerne i en blender, og blend til en passende konsistens.

Hæld væden over i en gryde og kog op. Juster evt. farven med lidt madkulør.

Jævn sovsen med lidt maizena sovsejævning, og hæld evt. sovsen gennem en si før servering.

Server med ovnbagte kartofler eller ris.