Hjemmelavet pizza

Pizza er danskernes foretrukne take-away mad, og den bedske kur for 'ondt i hårdet'. Faktisk er det nemmere end man tror at lave selv, og det kan blive utroligt lækkert, særligt når man tilsætter sit yndlingsfyld

Sauce:Hak hvidløget og brun dem i en gryde med olivenolien, blend tomaterne og tilsæt dem i gryden. Kog væden væk ved svag varme.

Smag til med salt, peber og oregano.

BundForm pizzadejen til en passende størrelse og form. Tilsæt saucen og drys den revne mozzarella ost over.

Bag bunden på nederste rille i ovnen til bunden er helt sprød.

Tag bunden ud af ovnen, og lad den kæle af et par minutter. Tilsæt så parmaskinken og rucolasalaten. Riv et par store flager af parmesanosten med en kartoffelskræller ud over pizzaen. Dryp olivenolie over, og tilsæt evt. løgringe og friskkværnet sort peber.